dimecres, 16 de gener del 2019

ACTIVITATS DEL PRIMER TRIMESTRE

Ara que ja han passat uns dies des de Nadal i hem tornat a la rutina, volem mostrar-vos un recull de les activitats de Pastoral que hem fet durant el primer trimestre.


Vam començar el curs amb les celebracions religioses i eucarístiques per tal de pregar perquè tinguem tots un bon curs 2018-19.


El mes d'octubre va començar la catequesi de Primera Comunió i de Confirmació. Al llarg d'aquests dies ens hem anat apropant cada cop més a Jesús a través de contes, dinàmiques, jocs i diferents activitats. Esperem conèixe'l més i ser més amic seu. També hem anat a la capella algun diumenge per celebrar l'Eucaristia amb la nostra família.També durant el mes d'octubre vam col·laborar en la campanya del Domund. En total vam recollir 2041 €. Gràcies a tots per la vostra col·laboració!

A finals de novembre es va dur a terme la campanya del Gran Recapte als supermercats de tota Catalunya. De la nostra escola vam participar més de 160 voluntaris.
El 15 de desembre vam participar, mestres i professors, a la Xocolatada Solidària. La recaptació va a benefici de Manyanet Solidari. A la tarda, les famílies d'Infantil també van poder col·laborar i participar de la xocolatada amb coca.El 18 de desembre a la tarda, els alumnes i mestres de Primària van fer el festival Musicals Manyanet on els assistents van poder fer la seva aportació voluntària a La Marató de TV3. El 20 de desembre va ser el torn dels alumnes de Secundària, que van posar una urna en benefici de La Marató a l'entrada del seu festival.

El dimecres 19 de desembre, els nois i noies de Confirmació van fer una pregària d'Advent a la capella i després van compartir un sopar tots plegats.Aquestes han estat algunes de les activitats que s'han dut a terme aquest primer trimestre, ja hem recarregat piles i estem a punt per les que ens esperen aquests tres mesos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada