dissabte, 3 de febrer del 2018

DIA DE LA PAU

El 30 de gener, es va celebrar el Dia Escolar de la No Violència i la Pau


Al llarg de la setmana, s'han decorat els passadissos en motiu de la pau.


El passat dimarts 30 de gener, es va celebrar el Dia de la No Violència i la Pau arreu del món i també a la nostra escola. A les 12.00h del matí, vam fer un acte molt bonic i emotiu on vam participar tots els alumnes i mestres de l'escola i les famílies que van poder assistir. L'acte va començar amb un manifest de la Pau, el poema "Podries..." de Joana Raspall, llegit per alumnes de Secundària i Primària. Després, es va cantar la cançó "Si tingués la màgia d'un mag", mentre la paraula PAU presidia l'acte.


Al llarg de la setmana, s'han decorat els passadissos en motiu de la pau. Els alumnes de Primària van escriure els seus desitjos de Pau en un núvol. Desitjos propers que intentaran complir tot l'any, plens de paraules i actes bonics i respectuosos envers els altres.
Els alumnes de 2n EP van pintar un arc de Sant Martí amb un colom de la Pau, i els alumnes de 1r EP van decorar coloms de la Pau amb pintura.


Els alumnes de Cicle Mitjà van fer un Mur de la Pau a classe, on el mur estava compost per diferents mans plenes de desitjos de pau.PER LA PAU AL MÓN!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada