diumenge, 22 de maig del 2016

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

El passat divendres 15 d'abril, tota l'escola vam participar a la Xocolatada Solidària en benefici de la nostra ONG, Manyanet Solidari.

Amb la col·laboració de la pastisseria Huguet, SERUNION i l'AMPA de l'escola, tots els alumnes i professors de Primària i Secundària vam poder gaudir d'un bon esmorzar: un got de xocolata calenta i coca, que havien preparat amb antelació alguns alumnes de 3r d'ESO juntament amb alguns professors del centre.A l'hora del pati, des de 1r de Primària fins a 4t d'ESO, tots els alumnes van anar passant al menjador per recollir el seu got de xocolata i la coca, després d'haver fet una aportació per a la causa. Assentats en rotllanes i amb el pati ben ple, van començar a gaudir de l'esmorzar i d'una estona de convivència tots junts.
A la tarda, a la sortida de l'escola, va ser el torn dels més petits, que juntament amb els seus familiars i amics van poder col·laborar i, alhora, prendre un bon berenar.

Moltes gràcies a tots els que aquell dia ens vau acompanyar col·laborant i participant per una bona causa. Com sempre, amb vosaltres tot és possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada