diumenge, 17 d’abril del 2016

TROBADA DE JOVES VOLUNTARIS I CONFIRMANTS

Divendres 8 d'abril ens vam aplegar a Barcelona 49 adolescents i joves que aquest any rebran el sagrament de la Confirmació, així com 75 voluntaris de les nostres escoles manyanetianes, acompanyats per 14 professors i membres de la nostra pastoral.


El punt de trobada i inici de la jornada va ser la Basílica de la Sagrada Família, i en concret a la seva cripta, on vam ser rebuts per Mn. Bonet, rector de la comunitat parroquial. Un cop fetes les presentacions, ens vam dividir en 9 grups per tal de fer la dinàmica proposada: AMB TU, TOT CANVIA.





L'objectiu va ser compartir la vivència de l'experiència que comporta ser voluntari des d'una òptica creixent, així com compartir el goig de preparar-nos per a rebre el sagrament de la Confirmació. A partir de la descoberta dels ideals i motivacions del Pare Manyanet, es va crear un eix que ens ha de portar a accions conjuntes que la nostra societat ens demani: atenció a centres assistencials, formació en valors, testimoni cristià i, per què no, preparar i ajudar a futurs premonitors i monitors dins la nostra acció pastoral als nostres centres.

Tot el recorregut proposat ens presentava aquesta visió i missió, i poc a poc, malgrat el matí de pluja, ens vam deixar anar des de la Basílica fins al Parc de la Ciutadella, passant per un viatge en metro, amb anècdotes i vivències que ens van fer curta la jornada.










Al final de la dinàmica va ser el moment del dinar de germanor, i el comiat amb les fotos de grup, sota la Cascada Monumental.

De la nostra escola de Reus vam participar un total de 35 adolescents, de 2n i 4t d'ESO, confirmants i voluntaris, acompanyats pel Padre Juan i el professor Vicente. Com a resultat final, una jornada festiva i amb ganes de continuar.

A tots els que heu fet que així sigui, el nostre reconeixement i gratitut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada