dissabte, 8 d’octubre del 2016

DOMUND 2016

Benvinguts de nou al blog de Pastoral Manyanet Reus, us donem la benvinguda al nou curs 2016-2017 i, com cada any, a principis d'octubre comença la campanya del Domund. Enguany, el lema és "Surt de la teva terra".

Què és el Domund?

El Domund és el dia en què l'Església convida a ajudar als missioners. La Jornada Mundial de les Missions, a Espanya conegut com a Domund, és una crida sobre la responsabilitat de tots els cristians en l'evangelització i convida a estimar i recolzar la causa missionera. Els missioners donen a conèixer a tothom el missatge de Jesús, especialment en aquells llocs del món on l'Evangeli està en els seus principis.
Aquests llocs són coneguts com Territoris de Missió, estan confiats a la Congregació per a l'Evangelització dels Pobles i depenen en gran mesura del treball dels missioners i del suport econòmic de tot el món.

El Domund, és una jornada universal que es celebra en tot el món el penúltim diumenge d'octubre (enguany el dia 23) per ajudar als missioners en la seva tasca evangelitzadora desenvolupada entre els més pobres, però durant tot l'any es promouen i realitzen activitats d'animació missionera i de cooperació amb les missions.

Des del Departament de Pastoral de l'escola, volem agrair-vos la vostra participació. AMB VOSALTRES, TOT CANVIA!

Aquí us deixem dos enllaços amb vídeos sobre el Domund 2016.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada