dissabte, 27 de febrer del 2016

COMENÇA LA CAMPANYA DEL MANYANET SOLIDARI!

Aquesta setmana hem iniciat la campanya del Manyanet Solidari, que porta per títol:
"Ballant amb la solidaritat".



Per tal de conèixer una mica més sobre la campanya, el Pare Emili Berbel ha vingut a la nostra escola a fer-nos una xerrada motivacional tot explicant-nos per què existeix Manyanet Solidari i com ajudem els nens i les famílies de Colòmbia i Veneçuela principalment.


Primer, ens ha passat un vídeo que ens ensenyava el dia a dia d'un nen que ha de treballar per tal de poder-se pagar l'uniforme de l'escola, i la supervivència diària al seu país on la fam i la malaltia són causes greus de nens orfes.


Després, ens ha explicat com ajuda Manyanet Solidari aquests nens i famílies: tot comprant-los el que necessiten per poder anar a l'escola: uniforme, llibretes, llapis, etc. Així, les famílies poden destinar els seus diners a menjar i medicaments i el material escolar els queda cobert.


Per acabar, ens ha ensenyat fotografies i vídeos dels nens que nosaltres tenim apadrinats en aquests països. Tots aquests nens i famílies ens agraeixen moltíssim la nostra ajuda i esperem poder seguir ajudant-los durant molts anys!

AMB TU, TOT CANVIA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada