dijous, 31 de desembre del 2015

PREGÀRIA I SOPAR D'ADVENT

Amb unes dates molt especials per als cristians ben a prop, els joves de Confirmació (i alguns ja confirmats que van voler participar) van celebrar una pregària d'Advent a la capella de l'escola per preparar-nos tots junts per a l'arribada del Nadal, la celebració del naixement de Jesús.





Després de la pregària, van gaudir d'un sopar de germanor juntament amb els seus catequistes. A l'acabar, i després de col·laborar amb les tasques de neteja, van fer una petita dinàmica per acabar de passar una bona estona tots junts. Esperem que tots els nois i noies gaudissin d'aquesta vetllada i que l'any vinent ens tornem a trobar.






2 comentaris:

  1. Cercant Jesús a la pregària vam trobar-nos amb els germans... sobretot en aquells més necessitats, i ens vam comprometre per anar al menjador de Caritas durant aquestes festes. Gràcies a tots per fer viure l'autèntic sentit del Nadal: ESTIMAR.

    ResponElimina
  2. Cercant Jesús a la pregària vam trobar-nos amb els germans... sobretot en aquells més necessitats, i ens vam comprometre per anar al menjador de Caritas durant aquestes festes. Gràcies a tots per fer viure l'autèntic sentit del Nadal: ESTIMAR.

    ResponElimina